Vyhľadávanie:

Všímajte si, čo kupujete v bufete

Všímajte si, čo kupujete v bufete

Mnohí z nás, železiarov, využívajú stravné lístky aj na nákup v bufetoch. No nie každý z nás si aj skontroluje hmotnosť výrobku, ktorý nakupuje alebo samotný pokladničný blok. Preto nastáva otázka. Môžeme dôverovať tomu, čo nám po navážení tovaru predavačka napíše na kúsok papierika, na základe ktorého platíme pri pokladniach, alebo si aspoň letmo prezrieme očami položky s nablokovaným tovarom, cenou a množstvom? Možno sme sa nikdy nezamýšľali nad tým, či sa má saláma predávať s umelohmotným obalom, alebo bez neho.

Z bufetu VA nám do Ocele východu zatelefonovala nespokojná zákazníčka, na ktorej podnet sme sa snažili prešetriť, ako to vlastne je. Zaujímalo nás, či sa má umelohmotný obal prirátať k cene olúpanej salámy, alebo nie. Podľa odpovede Marty Tőzserovej zo Sodexha "predavačka porušila prepisy predaja a pribalila obal k narezanej saláme". Nebojte sa teda prevážiť si hmotnosť výrobku ani pred očami predavačky a radšej si nájdite chvíľku času na kontrolu pokladničného bloku hneď po nákupe.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...