Vyhľadávanie:

Vstup grátis každú stredu do 6. novembra

Vstup grátis každú stredu do 6. novembra

Východoslovenská galéria pozýva železiarov na výstavu Andy Warhol a Júlia

Východoslovenská galéria v Košiciach pozýva všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice do výstavných priestorov na prehliadku výstavy Andy Warhol a Júlia. Železiari sú hosťami galérie počas trvania výstavy každú stredu. Vstup majú po preukázaní sa identifikačnými kartami U. S. Steel Košice grátis (zadarmo). Východoslovenská galéria vyjadruje touto formou poďakovanie za finančnú podporu projektu Andy Warhol a Júlia.

Výstava predstavuje Andyho Warhola po prvý raz na Slovensku ako milujúceho syna svojej mamy. Júlia bola súčasťou Andyho sveta ako jeho inšpirácia a hviezda jeho filmov. Tento svet sa návštevníkovi "krok po kroku" citlivo odkrýva v kresbách, plátnach, grafikách a filmoch výstavy. Zážitok z prehliadky určite umocní aj vzhliadnutie fascinujúcich zlatých listov The Gold Book, ktoré pozná celý svet.

Vystavené diela sú z Múzea Andyho Warhola v Pittsburghu a Národnej galérie v Bratislave. Užitočné informácie nájdete aj na webovej stránke www.slovak-warhol.com. Výstava vo Vsl. galérii na Hlavnej 27 v Košiciach je otvorená do 6. novembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...