Vyhľadávanie:

Výberové kolá už o mesiac

Výberové kolá už o mesiac

6. ročník U. S. Steel Talent Night

Spievate, tancujete alebo hráte v hudobnej skupine? Poznáte vo svojom okolí talentovaných ľudí, ktorí si skladajú piesne a píšu vlastné texty? Je tu príležitosť prihlásiť sa do 6. roč-níka súťaže U. S. Steel Talent Night. Súťaží sa v dvoch kategóriách, tanec a spev-hudobné skupiny.

Opäť po roku zasadne v júni, konkrétne 19. - 23. júna, v estrádnej sále Jumbo centra porota v zložení renomovaných hudobných producentov a choreografov, zástupcov hudobných vydavateľstiev, spevákov a členov kapiel, aby si vypočuli naživo výkony prihlásených účastníkov. Tanečníci, hudobné skupiny a speváci z východného Slovenska môžu zabojovať o získanie hodnotných cien od hlavného organizátora podujatia - U. S. Steel Košice.

Len ten najlepší získa vydanie vlastného CD a spoluprácu s renomovaným hudobným producentom. Avšak v tomto roku nahrajú všetci traja finalisti kategórie hudobné skupiny a spev singel a videoklip. Na víťaza kategórie tanec čaká spolupráca s profesionálnym choreografom z jeho žánru na novom tanečnom čísle a finančná podpora na zakúpenie nových kostýmov. Všetky spomínané ceny sú v súlade s cieľom podujatia, a to je podpora tvorivých aktivít talentovaných mladých ľudí. Projekt v tomto roku podporili významní mediálni partneri. Všetci prihlásení účastníci dostanú tričko s logom súťaže a CD kompiláciu s piesňami minuloročných víťazov.

Viac o podmienkach prihlásenia do súťaže U. S. Steel Talent Night 2006 sa dozviete na stránkach www.talent.sk a na tel. č. 055/ 673 4006, 055/ 673 5237. Formulár prihlášky nájdete aj v piatkovom Korzári ako vkladanú prílohu. Uzávierka prihlášok je 12. júna 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...