Vyhľadávanie:

Vydarený deň ubehol neuveriteľne rýchlo

Vydarený deň ubehol neuveriteľne rýchlo

Deti z partnerských detských domovov sa s prázdninami rozlúčili v Medzeve

Malý Miško sa len potuteľne usmieval, keď sme sa ho uprostred zábavno-športového dňa, ktorý pre deti z partnerských detských domovov z Podolínca i Košíc pripravila na sklonku prázdnin 2. septembra 2018 v doškoľovacom stredisku v Medzeve spoločnosť U. S. Steel Košice, opýtali, či sa už teší na školu. Najprv sa síce statočne okúňal, ale napokon nám predsa len prezradil: „Teším sa na pani učiteľku, naučím sa písať aj čítať. Do školy budem chodiť s Klaudiou, to je moja sestra, len ona je už tretiačka... A čo sa mi tu dnes páči? Asi všetko, no najviac točiaci sa býk,“ spomenul dnes už prváčik vari najväčšiu atrakciu, ktorú chlapci, dievčatá, ale aj vychovávatelia neustále obliehali... Príležitostí na pohyb a dobrú zábavu však mali ďaleko viac. Nádejní futbalisti obsadili zelený trávnik, šancu vyblázniť sa s loptou pod vysokými košmi si nenechali ujsť menšie i väčšie deti. Vari každé z nich sa prišlo pochváliť maľovanými výtvormi na tvári, dievčatá sa zapojili do tvorivých dielní, ďalší „domováci“  súťažili v hádzaní šípkami, ale aj v kolkoch.

Skvelý deň, ktorému prialo aj počasie a ktorý bol vlastne rozlúčkou s dvomi prázdninovými mesiacmi, si deti užili aj v prítomnosti viceprezidentov Miroslava Kiraľvargu, Martina Pitoráka a Davida Hathawaya a ich manželiek, ako aj organizátorky podujatia správkyne Nadácie U. S. Steel Košice Slávky Tvrdoňovej z tímu riaditeľa pre Vonkajšie vzťahy Jána Baču. Všetkým vydarená akcia ubehla neuveriteľne rýchlo. Ani sa nenazdali a po dobrom obede i popoludňajšej grilovačke, o ktoré sa, akože inak, opäť na jednotku postaral ústretový a vždy dobre naladený tím Miroslava Rohúna, pobrali na cestu domov. „Do skorého videnia,“ lúčili sa deti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...