Vyhľadávanie:

Vydarený Racing Fest 2008

Vydarený Racing Fest 2008

V Steel Aréne zahrala aj Komajota, ktorá práve v Košiciach odštartovala svoju kariéru

· Oslavy 2. výročia plné hudby · Ste fantastickí, odkazovali účinkujúci divákom · Ste super, kričali diváci

V sobotu, 26. apríla, podujatím Racing Fest 2008 oslávila Steel Aréna svoje 2. výročie. Oslavy prilákali na štadión množstvo divákov, veď mali možnosť stretnúť sa s účinkujúcimi zvučných mien - skupinami Komajota a Gladiátor, niekoľkonásobnou zlatou slávicou Zuzanou Smatanovou i nezabudniteľným českým rockerom Davidom Kollerom.

Podujatie otvorila prešovská skupina Komajota, ktorá zhodou okolností práve v Steel Aréne v súťaži U. S. Steel Talent Night odštartovala svoju veľmi sľubnú kariéru. Vo finále tejto súťaže skončila v roku 2006 na druhom mieste. Odvtedy žne na slovenskej hudobnej scéne samé úspechy.

Prezentovala sa viacerými hitmi, vrcholom v ich doterajšej raketovej kariére bolo ocenenie v súťaži Zlatý slávik 2007 v kategórii Objav roka. "Ďakujeme pekne, ste skvelí," zakričali chlapci z Komajoty publiku po svojom vystúpení. "Komajota vznikla vlastne hlavne kvôli U. S. Steel Talent Night len v roku 2005. Prešov nie je až také veľké mesto, hudobníci sa tu navzájom poznajú. Tak sme si raz skupina muzikantov povedali, prečo neskúsiť šťastie v Talent Night a Komajota bola na svete," povedal po vystúpení pre Oceľ východu člen skupiny Stano Čorej. Ich skladba Ráno v novinách zaujala aj vydavateľstvo Universal Music, ktoré sa s Komajotou rozhodlo uzavrieť spoluprácu. "V marci minulého roku sme vydali svoj prvý album, natočili sme tri videoklipy, počas roka absolvovali 70 koncertov. Pomoc U. S. Steel Košice ako organizátora súťaže Talent Night nám v naštartovaní našej kariéry veľmi pomohla, bez jej podpory by sme sa boli zrejme omnoho ťažšie presadzovali. Myslím si, že táto alebo podobná súťaž by mala pokračovať, aby najmä tu na východe dostali šancu aj ďalšie talenty." Fanúšikovia Komajoty sa už možno dopočuli, že skupina pripravuje už druhý album, a tak sa majú na čo tešiť.

2. ročník podujatia Racing Fest sa vydaril, Steel Aréna však pre svojich návštevníkov pripravuje okrem extraligového hokeja ďalšie lákavé podujatia. "Deti cez prázdniny poteší rozprávka Macko Puf, dospelých vystúpenia Daniela Landu v rámci Československo 2008 Tour, ruských kozákov, Lord of the Dance, vyznávačov zdravého spôsobu života podujatie Wellness&Beauty&Spa, športovcov majstrovstvá Európy v zápasení juniorov, uvidíme aj muzikál Spirit of Brodway," vyratúva len niektoré z množstva akcií generálny manažér Steel Arény Igor Havrila. Podľa jeho slov úspech Steel Arény spočíva aj vo veľmi kvalitnom know-how pri organizácii podujatí, v poskytovaní dobrých služieb a v realizácii všetkých bezpečnostných opatrení.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...