Vyhľadávanie:

Vydarený štart

Vydarený štart

Modelári
Traja najlepší modelári v kategórii Hádzadlá na pretekoch v Stropkove. Vľavo tretí Martin Rybčák zo Stropkova, v strede víťazný Ladislav Virág a vpravo druhý v poradí Milan Minárik z Prešova.

Modelárom z Model klubu VSŽ sa štart do novej sezóny vydaril. Do štvrtého desaťročia svojej existencie vstúpili nielen formou verejných prezentácií pod strechou krytej haly, ale aj aktívnou účasťou na verejných letecko-modelárskych súťažiach v Prešove a v Stropkove.

V týchto mestách sa súťažilo v náročnej disciplíne voľných modelov, ku ktorým patria nielen klasické hádzadlá, ale aj vetrone rôznych kategórií. I keď počasie ešte nebolo ideálne, aj v týchto poveternostných podmienkach však súťažiaci dokázali dosiahnuť dobré výsledky.

Najlepšie si z Košičanov počínal Ladislav Virág. Ten získal z tristo možných bodov spolu 292 a zabezpečil si tak cenné víťazstvo v 12. ročníku Ceny Tesly Stropkov, pred druhým Minárikom z Prešova a tretím Rybčákom zo Stropkova.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...