Vyhľadávanie:

Vydarený turnaj v bowlingu

Vydarený turnaj v bowlingu

Základná organizácia OZ KOVO Radiátory a rúry zorganizovala 19. novembra pre svojich členov a ich rodinných príslušníkov turnaj v bowlingu. Na štvordráhe Bowling Pubu na Triede KVP sa vystriedalo sedemdesiat súťažiacich v kategóriách jednotlivcov i štvorčlenných družstiev a organizátori vypísali aj súťaž o cenu útechy. Od začiatku turnaja sa o cenné trofeje rozpútal tuhý boj a poradie na popredných priečkach sa takmer po každom hode často menilo.

Medzi jednotlivcami si u mužov prvenstvo vybojoval Štefan Vasil z radiátorovne, u žien si prvú priečku vybojovala Margita Vaššová z rúrovní. V súťaži družstiev si najúspešnejšie počínalo kvarteto súťažiacich z prevádzky Radiátory, ktoré v zložení Stanislav Lucík, Gerhard Eiben, Róbert Pist a Igor Gyrovský nenašlo premožiteľa a získalo cennú trofej. Aj ceny útechy mali svoju hodnotu a tešili sa z nich Monika Okošová a Valent Pištej, obaja z prevádzky Rúrovne. Na záver si sily medzi sebou zmerali aj pozvaní hostia Michal Tabák, Jozef Greško, Miroslav Kalina, Marek Kimák a Juraj Antalík. Z nich svoje kvality v tejto hre potvrdil Jozef Greško, ktorý bez problémov zvíťazil.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...