Vyhľadávanie:

Výhercovia súťaže známi

Výhercovia súťaže známi

Deti, nezabudnite! Vynikajúca oslava MDD vás čaká už túto nedeľu!

Už túto nedeľu sa areál Aničky premení na miesto plné pekného programu, hier, súťaží a dobrej zábavy. Spoločnosť U. S. Steel Košice pozýva všetky deti, aby práve na Aničke oslávili svoj sviatok - Medzinárodný deň detí. Program sa začne o 14.00 a potrvá do 18.00 hod. Na dvoch pódiách sa budú striedať rôzni umelci. Vystúpi napríklad country skupina Montana, detské kočovné divadielko Drak s rozprávkou Začarovaný mlyn, spevácke duo TWEENS a ďalší hostia.

V Indiánskom mestečku budú môcť záujemcovia určite obdivovať Country & Western club Colorado, ktorý má pripravené ukážky práce s lasom a koltmi, vystúpenie skupiny historického šermu, ukážky westernového jazdenia. Súťaže a hry čakajú na deti v Rozprávkovom mestečku, stretnutie s Harrym Potterom bude v mestečku Fantázie a rôzne športové súťaže v Športovom mestečku. Najmenším návštevníčkam je určená súťaž Spinkaj, bábika za účasti MISS SR Márie Šándorovej. Okrem toho budú k dispozícii trojkolky, nafukovacie skákadlo a veľká autodráha, v určitých hodinách dokonca bezplatne.

Deti, balón letí, nasadať! Tak takýto je názov podujatia pre deti. A to znamená, že chýbať nebude ani naozajstný teplovzdušný balón. V čase od 16.30 do 18.00 môžete skúsiť, aké to je odpútať sa od zeme v malom koši s teplovzdušným balónom nad hlavou. K oslavám MDD samozrejme patria aj súťaže a k súťažiam samozrejme odmeny. Okrem sladkostí môžete vyhrať aj rôzne iné, zaujímavé ceny. Traja z vás, deti, majú už svoje ceny isté. Sú to tí, ktorí sa zapojili do súťaže Ocele východu a ktorých sme vyžrebovali. Úloha bola veľmi ľahká, stačilo nám napísať, ako by ste najradšej prežili svoj sviatok. Väčšinou ste odpovedali, že za najkrajšie prežitý deň detí považujete deň s rodinou, na výlete, v prírode…

A kto sa môže tešiť na pekné ceny? Prvú cenu do súťaže venovala agentúra Elán a je naozaj veľmi atraktívna - je to pobyt v letnom tábore. Túto cenu získava Nicola Halásová, Čordákova 26, Košice. (Nicola by chcela stráviť Deň detí vo Francúzsku, aby sa pri prechádzke po zámkoch mohla aspoň na chvíľu cítiť ako princezná. Nuž, Nicole odporúčame, aby si vybrala letný tábor v Bojniciach, kde je naozaj prekrásny zámok!) Ďalšie dve ceny, ktoré do súťaže venuje U. S. Steel Košice získavajú Silvia Kandrová, Školská 3, Margecany, ktorá by chcela MDD osláviť s kamarátkou Vikinou (deti, čakáme vás na Aničke obidve) a Janette Makovská, Čordákova 38, Košice, ktorá by rada oslavovala v Tatralande.

Výhercom srdečne blahoželáme a pozývame ich na Aničku, kde im budú tieto ceny slávnostne odovzdané.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...