Vyhľadávanie:

Vyhlasujeme fotosúťaž

Vyhlasujeme fotosúťaž

Patríte k tým, ktorých bežnou vychádzkovou výbavou je statív a fotoaparát? Ak sa amatérsky venujete fotografii a pravidelne stláčate spúšť, máme pre vás dobrú správu. Redakcia opäť vyhlasuje fotosúťaž pre zamestnancov U. S. Steel Košice. Pracovať vo firme je jedinou podmienkou, ktorú by ste mali splniť, aby ste sa súťaže mohli zúčastniť. Zbytok je už len na vašej šikovnosti a fantázii.

Oproti predchádzajúcim dvom ročníkom sme urobili niekoľko zmien. Súťaž sme rozdelili do štyroch kategórií. Ku kategóriám Ľudia, ktorých mám rád a Príroda okolo nás sme pridali ešte dve - Moja dovolenka a Zvieratá. Zmenil sa tiež minimálny rozmer fotografie, ktorý musí byť 13x18 cm. Je už samozrejme na vás, či si zvolíte väčší formát. Všetky snímky, ktoré nám do redakcie zašlete, bude hodnotiť odborná porota. Tri najlepšie v každej kategórii finančne odmeníme. Z najkrajších fotografií tiež pripravíme výstavu. Vaše práce s menom, adresou a telefónnym číslom očakávame do 15. marca. Dovtedy želáme veľa inšpirácie a dobré svetlo.

Okrem tejto súťaže pre vás máme ešte jednu lahôdku. Ide opäť o fotografovanie a možnosť zvíťaziť v dlhodobej súťaži. Témou sú štyri ročné obdobia a vašou úlohou je urobiť akýkoľvek záber s rovnakým motívom počas jari, leta, jesene a zimy. Všetky štyri fotografie spolu s osobnými údajmi a telefonickým kontaktom zasielajte poštou na adresu redakcie. Uzávierka tejto súťaže je 10. novembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...