Vyhľadávanie:

Vysokopeciari na štvordráhe

Vysokopeciari na štvordráhe

Základná organizácia OZ KOVO Vysoké pece organizuje tradične v októbri pre svojich členov a zamestnancov divízneho závodu a RMS a.s. turnaj v bowlingu. Súťažiaci sa stretli na štvordráhe Bowling Pubu na Sídliska KVP, kde sa konala nielen súťaž jednotlivcov, ale i trojčlenných družstiev v piatok 25. októbra.

V 7. ročníka turnaja štartovalo 26 družstiev, ktoré medzi sebou zvádzali tuhé súboje. Svedčia o tom aj tesné konečné výsledky, veď medzi víťazným tímom a tretím družstvom v konečnom poradí bol len 11-bodový rozdiel. Prvenstvo si vybojovala trojica z prevádzky VP 2, ktorá mala v zložení Jaroslav Maleš, Jozef Suvák a Michal Džavoronok na svojom konte 831 zvalených kolov. Na 2. mieste sa s počtom kolov 827 umiestnili Ivan Chmura, Miroslav Hirjak a Pavol Kerekeš z RMS a.s. a 3. miesto si s 820 bodmi vybojovali hráči z Vedenia VP, ktoré reprezentovali Michal Tabák, Tibor Szalona a Ondrej Juraško. Víťazom v súťaži jednotlivcov sa stal Jaroslav Janočko z RMS výkonom 346 zvalených kolov, medzi ženami dominovala s 223 kolami Oľga Ziolkovská.

Pre účastníkov súťaže bol pripravený chutný guľáš s občerstvením. Všetci si toto podujatie veľmi pochvaľovali a po namáhavej práci v ťažkých podmienkach Vysokých pecí a RMS si schuti zašportovali a odreagovali sa od každodenných pracovných povinností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...