Vyhľadávanie:

Vysokopeciari v Medzeve

Vysokopeciari v Medzeve

V nedeľu 18. 9. využili vysokopeciari pekný slnečný deň a zorganizovali v Doškoľovacom stredisku Medzev futbalový turnaj o Pohár riaditeľa DZ Vysoké pece.

"V turnaji štartovalo šesť mužstiev, ktoré hrali v dvoch skupinách. Teší nás, že pozvanie prijali hráči z Vulkmontu, pretože aj my sa už tradične zúčastňujeme ich turnaja. Kuriozitou bolo, že naše družstvo z vedenia Vysokých pecí sa stalo víťazom ich turnaja v júni tohto roku a na našom turnaji teraz v Medzeve slávili úspech futbalisti z Vulkmontu. Vo finále vyhrali nad nami 2:0 a zaslúžene získali cennú trofej. V zápase o 3. miesto zvíťazili hráči B mužstva Aglomerácie nad tímom Prevádzkovej údržby 2:1," zhodnotil v krátkosti priebeh turnaja za organizátorov kapitán mužstva Vedenia Vysokých pecí Juraj Bořík.

Putovný pohár a ceny trom najlepším celkom odovzdal riaditeľ DZ Vysoké pece Marek Jenčo, ktorý na záver tohto vydareného podujatia poznamenal: "Bol som prekvapený vysokou úrovňou jednotlivých stretnutí. Zrejme preto, že v každom mužstve sa predstavilo niekoľko bývalých, ale i stále aktívnych hráčov. Hralo sa s veľkým nasadením v rámci fair play a myslím si, že všetci účastníci turnaja si prišli na svoje. Pri futbale si určite oddýchli, zrelaxovali a načerpali nové sily do ďalších náročných pracovných dní. K celkovej spokojnosti nám nechýbali ani výborné podmienky a skvelé občerstvenie, ktoré nám pripravili v doškoľovacom stredisku pod vedením Milky Rohúnovej, za čo sa všetkým chcem touto cestou srdečne poďakovať."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...