Vyhľadávanie:

Výstup na Hradovú

Výstup na Hradovú

Pre milovníkov pešej turistiky

Klub turistov VÍKEND Košice organizuje v sobotu 28. apríla 2012 pre milovníkov pešej turistiky autobusový zájazd na 29. ročník výstupu na Hradovú. V rámci akcie vystúpia účastníci zájazdu na Tisovskú Hradovú, výrazný samostatne stojaci vrch na okraji Národného parku Muránska planina s dominantou tvorenou bralom Okrúhla skala. Účastníci túry navštívia zrúcaniny Starého hradu a tí odvážnejší môžu preliezť ostrým skalným hrebeňom k zvyškom Nového hradu na Okrúhlej skale. Počas tejto akcie sa budú môcť pokochať nádhernými výhľadmi do Rimavskej doliny. Túra sa začína a končí v Tisovci, účastníci absolvujú 13-kilometrovú trasu a prekonajú 476-metrové stúpanie i klesanie.

Autobus bude pristavený na parkovisku pred Spoločenským pavilónom o 5.45 hod. Odchod do Tisovca je naplánovaný na šiestu hodinu. Cena zájazdu 8,50 eura na osobu zahŕňa dopravu autobusom do Tisovca a späť.

Záujemcovia z radov zamestnancov U. S. Steel Košice sa môžu prihlásiť u Jany Kupcovej na mobilnom telefóne 0903 054 413. Účasť na akcii je na vlastné riziko.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...