Vyhľadávanie:

Výtvarná súťaž pre deti - máme výsledky

Výtvarná súťaž pre deti - máme výsledky

Do výtvarnej súťaže pri príležitosti MDD na tému Deň detí alebo hollywoodsky karneval poslali deti 223 výkresov. Tento počet výtvarných prác organizátorov súťaže veľmi potešil. Veľká radosť bola aj pri pohľade na krásne obrázky, ktoré bolo možné v mnohých prípadoch prirovnať priam k umeleckým dielam. Malých výtvarníkov sme sa pýtali, komu by darovali sošku Oscara. Avizovanú hodnotnú cenu - mobilný telefón, získala Veronika Horňáková z Košíc (10 r.), ktorá by venovala túto trofej žirafe, pretože sa jej páči jej sfarbenie a je podľa nej zároveň najinteligentnejším zvieraťom. Na výkrese znázornila Veronika viaceré zvieratká, hrocha, leva, nosorožca, opičku, ktoré spolu so žirafou oslavujú víťazstvo - udelenie sošky Oscara.

A my sa tiež pripájame, Veronike gratulujeme k víťazstvu vo výtvarnej súťaži a pozývame ju osláviť to v rámci Dňa detí 28. mája 2006 do ZOO Košice, kde sa uskutoční pekný program pre všetky deti z Košíc a širokého okolia. Mobil dostane Veronika až priamo v ZOO a odovzdá jej ho prezident U. S. Steel Košice, s.r.o. David Lohr. Sladkú odmenu posielame všetkým deťom, ktoré sa zapojili do súťaže a veríme, že sa tiež zúčastnia osláv MDD v zoologickej záhrade. A keďže nám došlo tak veľa krásnych obrázkov, rozhodli sme sa, že vám niektoré z nich ukážeme. V budúcom čísle Ocele si budete môcť pozrieť vo farebnej prílohe 10 detských prác, ktoré nás najviac zaujali, no a samozrejme aj víťazný výkres, ktorý už bude zároveň plagátom na samotné podujatie. Najkrajšie obrázky si môžete dovtedy pozrieť aj na intranete a webovej stránke www.usske.sk, sekcia spoločenské podujatia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...