Vyhľadávanie:

Využite možnosť bezplatného ultrazvukového vyšetrenia a prehliadky v mamárnom centre

Využite možnosť bezplatného ultrazvukového vyšetrenia a prehliadky v mamárnom centre

Zdravie máme len jedno

Štatistiky výskytu najzákernejšieho ochorenia nie sú lichotivé. A optimistické, žiaľ, ani prognózy. Rakovina prsníka patrí k najčastejším zhubným ochoreniam u žien, v prípade mužov je to zase karcinóm prostaty. Ročne pribudne na Slovensku až 2 500 pacientok a 1 200 pacientov s týmito diagnózami. Nebojujú s nimi len staršie vekové kategórie. Rakovina si nevyberá, no alarmujúce je, že sa jej výskyt posúva do mladšieho veku. Katastrofálnym následkom ochorení, ktoré patria k najväčším strašiakom, sa však dá, podľa tvrdení lekárov, predísť. Predovšetkým absolvovaním pravidelných preventívnych prehliadok, ktoré umožnia ich skoré odhalenie. Ranné štádiá karcinómov prsníka a prostaty majú podstatne väčšiu nádej na uzdravenie. Skrátka, pri včasnej diagnostike je liečba účinnejšia a úspešnejšia.

Z tisícov zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorí sa zapojili do minuloročnej dobrovoľnej zbierky na nákup kvalitného digitálneho mamografu , využilo zatiaľ ponuku šačianskej nemocnice na ultrazvukové vyšetrenie a preventívnu prehliadku do mamárneho centra len niekoľko desiatok jednotlivcov. Treba veriť, že k nim v nastávajúcich mesiacoch pribudnú ďalší. Pozvánka na obe bezplatné vyšetrenia, ktoré poskytnú odpovede na vaše otázky týkajúce sa vášho zdravia, platí do decembra tohto roku. Niet nad čím rozmýšľať. Nemusíte veľa urobiť, stačí sa len na vyšetrenie objednať. Lebo zdravie máme len jedno. Chráňme si ho.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...