Vyhľadávanie:

Vyzdvihli prácu tunajších odborníkov

Vyzdvihli prácu tunajších odborníkov

Privítali sme hostí zo združení výrobcov kovových obalov

V stredu 19. februára 2014 zavítali do U. S. Steel Košice generálny sekretár Asociácie európskych výrobcov obalovej ocele (APEAL - Association of European Producers of Steel Packaging) Alexander Mohr a riaditeľ vonkajších vzťahov Metal Packaging Europe (MPE), organizácie zastrešujúcej výrobcov a dodávateľov kovových obalov v Európe, Joris Nachtergaele.

Hostia absolvovali neformálne priateľské stretnutie s viceprezidentom U. S. Steel Košice pre predaj a marketing Christianom Kornom, ktorý je zároveň prezidentom APEAL a s riaditeľom pre Vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice Jánom Bačom diskutovali o súčasných aktivitách MPE a možnostiach spolupráce a komunikácie na pôde Európskej únie s cieľom prezentovať oceľ ako top ekologický materiál.

Návštevníci vyzdvihli tiež prácu odborníkov z U. S. Steel Košice v jednotlivých pracovných skupinách APEAL a činnosť manažérov v riadiacich štruktúrach tejto asociácie. Kredit našej firmy, konštatoval generálny sekretár APEAL A. Mohr, výrazne vzrástol a v súčasnosti sme kľúčovým ťahúňom hlavne v technických projektoch, ktoré APEAL manažuje, ako sú napríklad odstránenie šesťmocného chrómu (Cr6+) z výrobného procesu, prestup železa do potravín v kovovom obale a iné.

Hostia, ktorých počas pobytu v hute sprevádzal riaditeľ marketingu pre stratégiu pocínovaných plechov, dynamomateriálu, rúr a radiátorov Ján Rohár, si tiež prezreli výrobné prevádzky divíznych závodov Oceliareň, Teplá valcovňa a Studená valcovňa.

Firmy, združené v APEAL od roku 1986, zamestnávajú v súčasnosti v Európe viac než 200 tisíc ľudí a vyrábajú 95 percent celkovej európskej produkcie obalovej ocele, ktorá sa využíva prevažne na výrobu plechoviek, konzerv a iných recyklovateľných obalov pre potravinársky, farmaceutický a chemický priemysel. Spoločnosť U. S. Steel Košice je členom APEAL od roku 2000.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...