Vyhľadávanie:

Významný míľnik pokorili tretíkrát

Významný míľnik pokorili tretíkrát

Kolegovia z dcérskych spoločností si pripomenuli milión päťstotisíc hodín bez úrazu

Vlani 18. júna oslavovali kolegovia z dcérskych spoločností jeden a pol milióna hodín bez úrazu. Na úspech nadviazali aj tohto roku, keď rovnakú métu dosiahli 8. mája. Pri tejto príležitosti pozval v pondelok 19. mája prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso do jedálne ÚMD takmer dve stovky zamestnancov z dcérskych spoločností – RMS, a.s. Košice, OBAL – SERVIS, a.s. Košice, U. S. Steel Services s.r.o., U. S. Steel Košice – Labortest s.r.o. a U.S. Steel Košice – SBS, s.r.o. na pracovné raňajky, aby si spoločne pripomenuli významný míľnik. Na podujatí nechýbali ani viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a služby Elena Petrášková, generálny manažér pre dcérske spoločnosti Jaroslav Mikláš, generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu a REACH USSK Mark T. Salo, ako aj riaditelia spomínaných dcérskych spoločností.

Ako prvý sa kolegom prihovoril prezident S. Buckiso, ktorý sa obzrel do minulosti. „Vaša vlaňajšia oslava bola jednou z prvých akcií, na ktorých som sa po mojom príchode do Košíc zúčastnil. Po rozhovoroch s ľuďmi sme si vtedy povedali, že by ste mohli toto číslo zdvojnásobiť, čo vám len o vlások ušlo. Myslím si, že s vaším prístupom ho určite v budúcnosti dosiahnete. Teraz sme tu, aby sme spoločne oslávili jeden a pol milióna hodín bez úrazu. Métu ste dosiahli v náročnom období, keď čelíme neférovým dovozom lacnej ocele z Číny. O to viac si váš úspech cením. Gratulujem,“ nešetril slovami chvály prvý muž košickej huty.

Poďakovanie kolegom adresovala aj viceprezidentka E. Petrášková, ktorá pripomenula, že pri príležitosti odpracovania poldruha milióna hodín bez úrazu sa spoločne stretávajú už po tretíkrát. Okrem toho vyzdvihla skutočnosť, že „dcéry“ dokázali pokoriť túto métu opakovane a boli veľmi blízko i k dvojnásobnej hodnote. Poďakovanie z jej úst patrilo aj bezpečnostným technikom v dcérskych spoločnostiach, ktoré majú agendu bezpečnosti práce na starosti.

Úspech v príhovoroch ocenili aj generálni manažéri J. Mikláš a M. Salo.

V ďalšej časti stretnutia odovzdal prezident S. Buckiso riaditeľom dcérskych spoločností diplomy, ktoré im budú pripomínať dosiahnutý úspech. Prevzali si ich Michal Janok, Peter Bílek, Ladislav Rožek, Ladislav StrakaGabriel Lörincz.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...