Vyhľadávanie:

Vyznanie pocitov radosti z pohybu

Vyznanie pocitov radosti z pohybu

Prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke sa stretol s najlepšími účastníkmi MMM v Košiciach i najúspešnejšími športovcami z firmy

Najlepších účastníkov Medzinárodného maratónu mieru z radov košických oceliarov i najúspešnejších športovcov tohtoročnej zimnej i letnej olympiády U. S. Steel Košice pozval včera, 20. októbra, na neformálny obed prezident spoločnosti George F. Babcoke. S cieľom oceniť ich úspechy i snahu dosahovať na športoviskách čo najlepšie výkony. Za spoločný stôl zasadlo deväť účastníkov košického maratónu - Imrich Pástor, Erika Billá, Pavol Haky, Katarína Azariová, Juraj Hudák, Lucia Petrovičová, Alan Bradley Cramer, Kimberley Cramer a Michael Simko a osem najúspešnejších olympionikov - Soňa Berková, Andrea Gregová, Jozefína Rusič, Eva Kacvinská, Juraj Bořík, Pavol Füzy, Jozef Sciranko a Jozef Mlynarič.

Na úvod stretnutia, na ktorom nechýbali viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a generálna manažérka pre motiváciu a vzťahy s odborovými organizáciami Adriana Mihálová, sa ujal slova hostiteľ, George F. Babcoke: "Je pre mňa cťou a potešením, že po druhý raz počas môjho pôsobenia vo firme môžem byť na stretnutí s najlepšími športovcami - maratóncami i olympionikmi. Zúčastnil som sa na týchto podujatiach a musím povedať, že som zaregistroval výkonnostný vzostup našich športovcov, ktorí dosiahli niekoľko rekordných výkonov. Sám som štartoval na letnej olympiáde ako člen softbalového tímu a podobne ako vlani, zabehol som si aj minimaratón. Všimol som si zvýšený záujem o šport v regióne. Podobne to bolo aj na maratóne. Teším sa na ďalšie športové akcie a sľubujem, že sa prídem pozrieť na zápasy squashovej ligy železiarov a že začnem s tréningami v behu. Keďže sa golf stal novým olympijským športom, potešilo by ma, keby sa už o rok objavil na našej letnej olympiáde." Potom sa postupne do debaty zapojili všetci prezidentovi hostia. Hovorili o svojich pocitoch pri dosiahnutých výsledkoch i konečnom umiestnení, priblížili svoje účinkovanie v súťažiach. Podstatu celého diania na športoviskách najvýstižnejšie komentoval cyklista Pavol Füzy: "Sme radi, že firma okrem profesionálneho športu podporuje aj šport amatérsky, ako napríklad zimnú či letnú olympiádu, kde máme príležitosť sa po práci stretnúť, upevniť priateľské vzťahy, odbúrať pracovný stres a relaxovať. Ja osobne sa každoročne zúčastňujem zimnej i letnej olympiády, úspech som dosiahol v tomto roku v cyklistickej časovke. "

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...