Vyhľadávanie:

Vzdelanie - podmienka úspechu

Vzdelanie - podmienka úspechu

Vzdelanie
Operátor hlavného pultu dynamolinky v DZ Studená valcovňa Karol Filomena pri preberaní certifikátu. Povedal nám, že kurz bol preňho zaujímavý. "Celý život je učenie," skonštatoval.

Certifikát o absolvovaní kurzu v profesii hutník - operátor pre tvárnenie kovov si včera popoludní v Strednej priemyselnej škole hutníckej na Alejovej ulici v Košiciach slávnostne prevzalo ďalších dvanásť železiarov. Zväčša mladí zamestnanci z divíznych závodov Teplá valcovňa, Studená valcovňa a Oceliareň získali odborné vedomosti a zručnosti, ktoré im doteraz pri výkone ich povolania chýbali.

"Kurz pozostával z teoretickej i praktickej časti," informoval nás za odbor Personálne riadenie Jozef Pastirčák. "Pripravili sme ho v spolupráci so Vzdelávacím a poradenským centrom a Strednou priemyselnou školou hutníckou. Oceliari a valcovači majú za sebou 360 hodín teórie z problematiky tvárnenia kovov, ďalších štyridsať hodín odbornej praxe strávili vo vybraných prevádzkach fabriky."

Ako ďalej Jozef Pastirčák dodal, v organizácii podobných rekvalifikačných kurzov sa bude v U. S. Steel pokračovať. "Spoločnosť preferuje tendenciu kontinuálneho zlepšovania a celoživotného vzdelávania. Je to podmienka úspechu," dodal.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...