Vyhľadávanie:

Water Cup 2009

Water Cup 2009

V telocvični Základnej školy vo Valalikoch zorganizovali športoví nadšenci z vodného hospodárstva pod záštitou ZO OZ METALURG divízneho závodu Energetika prvý ročník stolnotenisového turnaja jednotlivcov i družstiev pod názvom Water Cup 2009. Súťažili tri celky z CHÚV Krásna, ČOV Sokoľany a Čerpacích staníc systémom každý s každým.

Najprv boli na programe stretnutia jednotlivcov, ktorých výsledky sa započítavali do súťaže tímov, ktoré reprezentovali. V dvojhre si najlepšie počínal Kamil Lacko z mužstva CHÚV Krásna, na 2. mieste skončil kapitán mužstva ČOV Sokoľany Ľubomír Lacko a na 3. mieste sa umiestnil ďalší zo stolných tenistov CHÚV Krásna Dušan Tomaško.

Po súčte získaných bodov jednotlivými hráčmi si cennú trofej za víťazstvo v súťaži družstiev vybojovali stolní tenisti z CHÚV Krásna a obhájili tak svoje prvenstvo z vlaňajšieho nultého ročníka tohto podujatia. Na druhej priečke sa umiestnili hráči z ČOV Sokoľany a na treťom mieste skončili stolní tenisti z Čerpacích staníc.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...