Vyhľadávanie:

Weissmann v Košiciach

Weissmann v Košiciach

V nedeľňajšom extraligovom hokejovom zápase medzi HC Košice a Kežmarkom sedel ešte v hľadisku, no v pondelok tohto týždňa už zarezával na tréningu košického tímu na ľade v Steel Aréne. Erik Weissmann je od 19. novembra 2007 novou posilou hokejistov HC. Kontrakt podpísal do roku 2010. Tento 30-ročný skúsený hokejový reprezentant hral naposledy vo Vítkoviciach, odkiaľ zamieril k nám na východ.

Na Slovensku je hokejovým fanúšikom dobre známy, veď okrem bratislavského Slovana hrával v Senici, Nitre, Trnave a štyri sezóny vo Zvolene, kde v ročníku 2005/06 získal titul najlepšieho strelca extraligy a stal sa aj najproduktívnejším hráčom. Podľa slov trénera Jána Šterbáka sa mal včera vo svojej premiére v košickom drese s číslom 89 predstaviť v útoku s Gronom a Kmiťom v Bratislave proti Slovanu (zápas sa skončil po uzávierke vydania). Košickí fanúšikovia ho budú môcť na ľade v Steel Aréne privítať v piatok, 23. novembra, o 17.30 hod., keď sa Košice stretnú so Skalicou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...