Vyhľadávanie:

Workshop priniesol nové nápady

Workshop priniesol nové nápady

V stredu 15. júna sa u nás konal jednodňový TCO Kaizen Work­shop s firmou IMET. Organizátorom boli kolegovia z Nákupu USSK a jeho hlavným cieľom bolo spoločné generovanie nových nápadov so zameraním na zníženie celkových nákladov a zvýšenie profitability. Diskutovalo sa o vhodnosti používaných súčasných materiálov a návrhu nových alternatív, efektivite spotreby materiálov, predĺžení cyklov výmen náhradných dielcov, opravách či renováciách ná­hradných dielcov a podobne. Samotnému workshopu predchádzala detailná príprava a analýza dát.  Na workshope sa okrem zástupcov spoločnosti IMET a nákupcov zúčastnili technickí špecialisti zo všetkých divíznych závodov a útvaru Spoľahlivosti zariadení, ako aj kolegovia z transformačného tímu Carnegie, naša cesta a Controllingu.

Spoločnosť IMET je dlhodobý a spoľahlivý obchodný partner U. S. S­teel Košice, naša spolupráca sa datuje od deväťdesiatych rokov. Zabezpečuje výkresové náhradné dielce, náhradné dielce od originálnych výrobcov, ložiská, valce, železničné zvršky a podvaly. Spoločnosť IMET má dlhoročné medzinárodné skúsenosti v oblasti náhradných dielcov pre oceliarsky priemysel.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...