Vyhľadávanie:

Z firmy k profesionálnemu hokeju

Z firmy k profesionálnemu hokeju

Novým výkonným šéfom a konateľom klubu HC Košice sa stal Rastislav Rusič

Vo štvrtok 29. júna 2017 sa konal brífing s prezidentom hokejového klubu HC Košice Júliusom Langom, ktorý novinárom oznámil meno nového výkonného šéfa a konateľa klubu. „Zatiaľ tu nie je, pretože si plní pracovné povinnosti u svojho doterajšieho zamestnávateľa,“ povedal na úvod J. Lang a pokračoval: „Bude to Rastislav Rusič, s ktorým sme v pondelok 26. júna 2017 podpísali zmluvu a do svojej pozície v našom klube oficiálne nastúpi 14. júla. Ako sa jeho funkcia bude nazývať sme ešte nedoriešili, keďže  sme v procese reorganizácie klubu.“

Rastislava Rusiča mnohí zamestnanci  v našej fabrike veľmi dobre poznajú. Pracoval tu pätnásť rokov na rôznych manažérskych pozíciách, nejaký čas pôsobil aj v srbskom hutníckom závode v Smedereve a pred dvomi rokmi sa stal generálnym riaditeľom strojární PPS v Detve. K športu má však veľmi blízko, na amatérskej úrovni hráva hokej, bol dlhoročným členom mužstva Vedenia, ktoré pravidelne štartuje v našich hokejových majstrovstvách USSK a tak isto na rovnakej úrovni hrával aj futbal.

„Pozitívom môže byť práve to, že R. Rusič nepôsobil v klube. Nie je teda zaťažený žiadnou minulosťou a vzťahmi v profesionálnom hokeji. Očakávame, že klub bude dobre riadiť po finančnej i marketingovej stránke. Do novej pozície mu želám veľa zdravia a úspechov, veľmi sa teším na spoluprácu,“ dodal prezident HC Košice J. Lang.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...