Vyhľadávanie:

Z Maďarska s trofejou

Z Maďarska s trofejou

V maďarskom Szolnoku sa v polovici marca konali medzinárodné majstrovstvá hasičov vo veslovaní na veslárskom trenažéri Concept II. V silnej európskej konkurencii jedenástich mužstiev štartovala aj reprezentácia Hasičského a záchranného zboru zo Slovenska. Mužstvo, ktoré tvorili Rastislav Pecník (Prezídium HaZZ), Pavol Kuhajda (Piešťany), Róbert Tužinský, Richard Hanuska (obaja Banská Bystrica) a člen Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice Adrián Ficík obsadilo v disciplíne štafeta na 4 x 2 x 500 metrov vynikajúce 1. miesto. V kategórii jednotlivcov si v súťaži na 1000-metrovej vzdialenosti z našich najlepšie počínal P. Kuhajda, ktorý obsadil 2. miesto.

Zástupca zo železiarní Ficík mal na tento medzinárodný šampionát koncom februára dobrú generálku. V Banskej Bystrici štartoval na jubilejnom X. ročníku medzinárodných majstrovstiev Slovenska v halovom veslovaní, na ktorých súťažili mužstvá zo šiestich krajín. V kategórii neregistrovaných pretekárov obsadil 5. miesto a iba dve sekundy zaostal za štvrtým v konečnom poradí.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...