Vyhľadávanie:

Z Podolínca za bielym športom

Z Podolínca za bielym športom

Príležitosť navštíviť tenisové zápasy a stretnúť sa z hviezdami bieleho športu mali deti z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci. Vo štvrtok, 9. júna, sa v areáli na Aničke zišla skupina malých nadšencov, ktorí prišli podporiť profesionálov. Celý týždeň tam totiž prebiehal tradičný tenisový turnaj Košice Open 2011. Partner podujatia, spoločnosť U. S. Steel Košice, ktorá spolupracuje s detským domovom už od roku 2006, pripravila pre dievčatá i chlapcov ešte jedno milé prekvapenie.

Návštevníkov z Podolínca privítal riaditeľ turnaja Branislav Stankovič, ktorý im prezradil, čo na nich čaká. Možnosť "zapinkať" si s bývalým olympijským víťazom Miloslavom Mečířom, či nedávnou slovenskou jednotkou Dominikom Hrbatým, rozradostila všetkých. Plány však prekazilo počasie. Prietrž mračien s krúpami zahnala deti, ale aj tenisové hviezdy do interiérov areálu. Našťastie boli k dispozícii aj náhradné aktivity. Deti potrápili bývalých profesionálov v stolnom futbale a pingpongu. Najmä prepotené tričko Miloša Mečířa na konci stretnutia prezrádzalo, že "podolínčania" boli pre neho viac, než vyrovnaným súperom. I keď pôvodný plán celkom nevyšiel, deti odchádzali z Aničky s množstvom zážitkov a dobrými pocitmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...