Vyhľadávanie:

Za kupón dva lístky

Za kupón dva lístky

Nevšedná možnosť pre čitateľov Ocele východu vidieť špičkovú hru európskych klubov

Už o dva týždne, v stredu, 12. decembra, zohrajú basketbalistky klubu Kosit 2013 Košice svoj šiesty duel v C skupine Európskej ligy s popredným družstvom Spartak Moskovská oblasť. Zverenkyne trénera Vladimíra Karnaya majú súperkám čo odplácať, veď na ich pôde pred pár týždňami prehrali len o dva body 60:62. Isto sa pred domácim publikom budú chcieť vypnúť k čo najlepšiemu výkonu a k tomu by im malo pomôcť čo najviac povzbudzujúcich divákov.

A kde sa ich v Košiciach zmestí najviac? No predsa do Steel Arény. Aj preto sa manažment basketbalového klubu Kosit 2013 rozhodol pre zmenu tradičného miesta zápasu v Infinity Aréne a duel s Moskovčankami Košičanky odohrajú v stredu, 12. decembra, v najnovšej a najkrajšej hale na Slovensku, ktorá môže privítať vyše 8300 divákov.

A vy môžete byť pri tom. Stačí, ak si vystrihnete kupón, ktorý je na tejto strane Ocele východu, zoberiete so sebou aj identifikačnú kartu zamestnanca USSK a preukážete sa ňou v sídle basketbalového klubu Kosit 2013 v administratívnej časti Infinity Arény na Moyzesovej ulici na 2. poschodí od stredy, 5. decembra 2007. Za vystrihnutý kupón z Ocele východu dostanete zdarma dva lístky na zápas Kosit 2013 Košice - Spartak Moskovská oblasť. Vymeniť kupón za dva lístky na basketbal si budete môcť aj v Cestovnej kancelárii Ferrotour v budove Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli USSK a na Hlavnej ulici č. 71 tiež od stredy, 5. decembra, za rovnakých podmienok, teda s identifikačnou kartou zamestnanca USSK. Nezabudnite, že počet miest v Steel Aréne i počet lístkov sú limitované...

Šanca Košičaniek na postup z C skupiny Euroligy do ďalších bojov stále žije. Príďte ich povzbudiť na ceste za ďalšími výbornými výsledkami v najvyššej európskej basketbalovej lige žien. Ku každému košu a bodu s ťažkými ruskými súperkami, obhajkyňami minuloročného celkového prvenstva v Eurolige, budú potrebovať každý hlas fanúšika.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...