Vyhľadávanie:

Za mikulášsky obrázok mobil

Za mikulášsky obrázok mobil

Výtvarná súťaž pre deti

Milé deti, iste aj vy máte nejaké tajné želania, ktoré by ste radi našli v mikulášskej čižme. Deti si ju zvyknú v predvečer Mikuláša vyumývať a potom už len čakajú na darčeky. Spoločnosť U. S. Steel Košice pre vás pripravuje pekný mikulášsky program - večer splnených mikulášskych prianí, ale NIEČO ZA NIEČO!

Tento titulok iste poznáte z televíznej obrazovky, kde moderátor Roman Pomajbo zadáva úlohy a súťažiaci po úspešnom zdolaní skúšky niečo dostanú. Zahrajte sa s nami aj vy na túto hru a zapojte sa do mikulášskej výtvarnej súťaže, ktorá je určená deťom od 8 do 15 rokov. Pošlite nám mikulášsky obrázok a na druhú stranu nám napíšte, čo by ste radi dostali od Mikuláša. Všetky deti, ktoré sa zapoja do súťaže, dostanú sladkosť a naviac vyberieme niekoľko najvtipnejších, najkrajších a najrealizovateľnejších nápadov, ktoré pošleme Mikulášovi a on vám ich splní. Víťazný obrázok bude podkladom na reklamnú kampaň k podujatiu a uvidíme ho pred akciou na plagátoch, letákoch, mestských osvetlených reklamných plochách, pozvánkach a v Korzári. Víťaz dostane od spoločnosti U. S. Steel Košice hodnotnú cenu - mobilný telefón.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty, posielajte najneskôr do 10. novembra 2006 na adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, alebo ich prineste osobne do budovy Vonkajších vzťahov, 2. posch., č.d. 205. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt, miesto pracoviska rodiča a mikulášske prianie. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac Informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/673 52 37.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...