Vyhľadávanie:

Za obrázok mobil

Za obrázok mobil

... kým príde Mikuláš

Milé deti, čaká na vás niekoľko dní prázdnin, tak neváhajte a využite tento voľný čas napríklad aj tak, že namaľujte obrázok s Mikulášom. Jednoducho si zaspomínajte na to, ako to vyzeralo minulý rok u vás doma, keď k vám prišiel Mikuláš s darčekmi. Ako vyzeral? Kto s ním prišiel? Mal so sebou nejaké vrece? A čo v ňom bolo? To všetko nás zaujíma a budeme veľmi radi, keď sa vám to podarí namaľovať. Zapojte sa do výtvarnej súťaže a môžete získať sladkosť či diplom. Najkrajší obrázok oceníme tak, že ho použijeme ako podklad na reklamnú kampaň k podujatiu, ktoré bude 5.12. na Hlavnej ulici pod názvom "...kým príde Mikuláš".

Víťaz súťaže dostane zároveň od spoločnosti U. S. Steel Košice mobilný telefón. Kým príde Mikuláš, napíšte nám na zadnú stranu obrázku aj to, aký dobrý skutok ste počas roka urobili, či sa ešte chystáte urobiť. Najlepšie nápady odmeníme krásnymi cenami v decembri na javisku pri soche Immaculata. V programe, ktorými odštartujú Košické Vianoce vystúpia obľúbený humorista Dano Dangl, kapela Baba Jaga, Cirkus Obludarium a samozrejme Mikuláš so svojimi pomocníkmi - čertom a anjelom. Výkresy A4, ale i väčšie formáty, posielajte najneskôr do 9. novembra 2007 na adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, alebo ich prineste osobne do budovy Vonkajších vzťahov, 2. posch., č. d. 205.

Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt, prípadne miesto pracoviska rodiča a samozrejme stručné opísanie dobrého skutku. Do súťaže sa môžu zapojiť aj deti, ktorých rodičia nepracujú v U. S. Steel Košice. Súťaž je určená pre deti od 10 do 15 rokov. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac Informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/673 52 37. Tešíme sa na Vaše obrázky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...