Vyhľadávanie:

Začal sa Ekotopfilm 2008

Začal sa Ekotopfilm 2008

Spoločnosť U. S. Steel Košice je hlavným partnerom 35. ročníka Medzinárodného festivalu filmov o trvalo udržateľnom rozvoji Ekotopfilm 2008, ktorý sa v pondelok tohto týždňa, 20. októbra, začal v bratislavskom Auparku. V piatich kinosálach si budú môcť diváci pozrieť až do piatku, 24. októbra, bezmála sto súťažných filmov a televíznych programov z vyše dvadsiatich krajín, ktoré bude odborná porota posudzovať v siedmich kategóriách. Sprievodný program festivalu ponúka niekoľko zaujímavých odborných podujatí. Na tému environmentálna a etická výchova v školách diskutovali v pondelok pedagógovia, včerajšok sa niesol v znamení ekológie médií, ale i problematiky správnej manipulácie s odpadmi, dnešok je venovaný rozvoju intermodálnej dopravy na Slovensku. Po prvýkrát v histórii festivalu bude udelené i prestížne ocenenie národnej súťaže ENVIROauto roka 2008, do ktorej importéri nominovali viac ako dvadsať modelov.

Prehliadka najlepších festivalových filmov príde vďaka U. S. Steel Košice do nášho mesta aj v tomto roku. Uskutoční sa od 11. do 14. novembra v kine Slovan. Viac podrobností prinesieme v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...