Vyhľadávanie:

Začína kolkárska liga

Začína kolkárska liga

Po dobrej skúsenosti z uplynulého nultého ročníka Mestskej kolkárskej ligy družstiev pripravujú organizátori z PKŠ Košice 1. ročník tejto súťaže v sezóne 2005/2006. Je to amatérska súťaž, v ktorej môžu štartovať 4-členné družstvá z Košíc. Vlani sme mali z U. S. Steel Košice až štvornásobné zastúpenie, v tomto roku by sa k nim mali pridať ďalšie tímy.

Kolkárov v našej firme máme viac než dosť, čoho svedkom je aj enormná účasť kolkárov na letnej olympiáde. Podmienkou je, že v tejto Mestskej kolkárskej lige nemôžu hrať hráči z Extraligy, 1. a 2. ligy, ako aj hráči, ktorí boli registrovaní a v týchto súťažiach hrávali v rokoch 1999-2005. Každé štvorčlenné družstvo môže v priebehu zápasu striedať dvoch hráčov a jednotliví hráči môžu v tejto sezóne hrať iba za jedno mužstvo.

Hrá sa na 60 hodov združených, systémom každý s každým dvakrát, vždy v pondelok od 17.30 h. do 21.30 h. na štvordráhe kolkárne bývalej TJ Hutné stavby na Kustrovej ulici. Štartovný poplatok pre družstvo je 5 tisíc korún. Okrem toho je možné objednať si v deň zápasu prenájom na tréning za poplatok 400 korún na 1 hodinu. Prihlášky je možné zaslať na adresu: PKŠ Košice, občianske združenie, Budapeštianska 5, 040 13 Košice, alebo osobne doručiť do kolkárne Branislavovi Rybičkovi, kontakt 0905 638 069.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...