Vyhľadávanie:

Začíname s hokejom

Začíname s hokejom

Športový kalendár pre zamestnancov U. S. Steel Košice v roku 2007

Telovýchovné a športové aktivity patria každoročne do komplexnej starostlivosti o zamestnancov v rámci sociálnej politiky U. S. Steel Košice. Aj v roku 2007 pripravujeme celý rad športových súťaží, pretekov, turnajov a iných podujatí, ktoré už majú pravidelne stanovené termíny v jednotlivých mesiacoch v priebehu roka.

Športový kalendár v roku 2007 otvára hokejový turnaj o majstra U. S. Steel Košice, ktorý je už tradične zaradený medzi športy zimnej olympiády. Bude to už jubilejný 40. ročník hokejového šampionátu o putovný Pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Zápasy v skupinách sa začnú hrať od 9. januára na ľade Steel Arény. Na sobotu, 13. januára, je naplánovaný Novoročný halový futbalový turnaj manažérov v hádzanárskej hale a o dva týždne neskôr, v sobotu, 27. januára, sa v lyžiarskom areáli v Hnilci uskutoční prvá časť súťaží v rámci XI. ročníka Zimnej olympiády pracujúcich U. S. Steel Košice v behu na lyžiach. Vo februári, presnejšie 9. februára, sa budú hrať záverečné zápasy o 3. miesto a finále dlhodobého hokejového šampionátu a potom budeme pokračovať v organizovaní druhej časti zimnej olympiády.

Preteky v obrovskom slalome a v snowboarde organizujeme opäť na Jahodnej v sobotu, 10. februára. V marci, konkrétne 16. a 17. marca, usporiadame v herni vysokoškolských internátov TU na Jedlíkovej majstrovstvá v stolnom tenise a v apríli - 21. a 22. apríla, v Bowling pube na Triede KVP šampionát v bowlingu. Už tradične v máji odštartujeme futbalové majstrovstvá. Zápasy sa budú hrať na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici. Futbalový šampionát potrvá približne jeden mesiac, záleží na počte prihlásených mužstiev a hracom systéme. V sobotu, 9. júna, zorganizujeme na dvorcoch v Mestskom parku tenisový turnaj manažérov v štvorhre.

Cez dovolenkové obdobie sme mesiace júl - august vypustili z organizovania športových súťaží, zamestnanci sa budú venovať športovaniu individuálne, aby boli začiatkom septembra pripravení zasiahnuť do bojov v súťažiach letnej olympiády. Tá sa uskutoční 7. a 8. septembra a bude to už XVII. ročník Letnej olympiády na známych športoviskách v trinástich športových disciplínach. Po olympiáde vyhodnotíme a odmeníme najlepších olympionikov roka 2007. No a október už bude patriť znovu basketbalu a jeho 3. ročníku o majstra U. S. Steel Košice v telocvični ZŠ Starozagorská na Triede KVP v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...