Vyhľadávanie:

Začíname s hokejom

Začíname s hokejom

V novom roku 2008 sa opäť naplno rozkrútia športové aktivity zamestnancov U. S. Steel Košice. Ako prví odštartujú šampionát o titul majstra U. S. Steel Košice pre rok 2008 hokejisti už 7. januára na ľade v Steel Aréne. Podobne ako v uplynulých dvoch rokoch aj teraz sa hokejový turnaj bude konať v rámci zimnej olympiády. Do súťaže sa prihlásilo 12 mužstiev, ktoré budú hrať v dvoch skupinách, prvé štyri celky z obidvoch skupín postúpia do štvrťfinále. V januári sa bude hrať v týchto termínoch: 9., 10., 12., 14., 21., 22., 28., 30. a 31. januára, šampionát sa skončí 20. februára. Uzávierka prihlášok so súpiskami je stanovená na 3. januára 2008. Porada vedúcich mužstiev i žrebovanie do skupín sa uskutoční už v piatok, 21. decembra, v Šaci, v bloku č. 4, na 6. poschodí o 14. hodine.

Na sobotu, 12. januára, je naplánované ďalšie podujatie - Novoročný halový turnaj manažérov vo futbale. Hrať sa bude v hádzanárskej hale (neďaleko Hornbachu) systémom každý s každým. Aj pre tento turnaj je uzávierka prihlášok 3. januára 2008, ale porada vedúcich mužstiev a uskutoční 8. januára v Šaci na tom istom mieste, ako sa stretnú vedúci hokejových tímov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...