Vyhľadávanie:

Zajtra obchodníci - zákazníci na ľade

Zajtra obchodníci - zákazníci na ľade

V Steel aréne sa zajtra, vo štvrtok 19. marca, uskutoční o 17. hodine priateľské hokejové stretnutie medzi Cassovia Super Stars (tím obchodníkov z USSK) a Bohemia Steelers (mužstvo českých zákazníkov). Bude to už trináste vzájomné hokejové meranie síl. Po vlaňajšom súboji, v ktorom naši obchodníci zvíťazili 6:3, je stav zo vzájomných duelov na zápasy 8:4. Až do roku 2010 sa obaja súperi vo vedení striedali a na zápasy bol stav nerozhodný 4:4. Práve v spomínanom roku vyhrali hokejisti Bohemia Steelers až na samostatné nájazdy 4:3 a vzájomnú bilanciu vyrovnali. Bolo to vlastne posledné víťazstvo mužstva českých zákazníkov, pretože v ďalších štyroch rokoch po sebe zvíťazil už len tím Cassovia Super Stars, postupne 9:3, 6:4, 6:4 a 6:3. Otázkou teda zostáva, či sa podarí hráčom z Bohemia Steelers v trinástom vzájomnom zápase konečne vyhrať a prerušiť tak sériu štyroch víťazných stretnutí našich obchodníkov.

Súboj dvoch odvekých rivalov sľubuje, tak ako po iné roky, zaujímavý hokej. Do hľadiska Steel arény srdečne pozývame fanúšikov z radov zamestnancov našej firmy, ako aj ich rodinných príslušníkov. Vstup je voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...