Vyhľadávanie:

Zamestnanci o tituly v zime

Zamestnanci o tituly v zime

V januári štartuje XXI. ročník Zimných športových hier USSK

Ako prví zasiahnu do bojov o majstrovské body hokejisti, ktorí začínajú svoju súťaž o majstra USSK pre rok 2017 na ľade Steel arény v pondelok 16. januára. Ich šampionát potrvá až do 13. februára, keď sa bude hrať finále i zápas o 3. miesto v turnaji.

Po nich budú v sobotu 21. januára bojovať v bielej stope na Kojšovskej holi súťažiaci lyžiari v behu na lyžiach. Kto sa zatiaľ na preteky neprihlásil, môže tak urobiť u členov organizačného výboru v svojich divíznych závodoch, úsekoch a spoločnostiach do 16. 1. 2017. Odchod autobusov do Zlatej Idky je naplánovaný na sobotu 21. 1. o 7.00 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom.

Tretím podujatím Zimných športových hier budú preteky v obrovskom slalome detí našich zamestnancov a dospelých a v snoubordingu. Súčasťou podujatia bude XVII. ročník Detského zimného karnevalu. Všetky súťaže sa uskutočnia v sobotu 4. februára na Jahodnej. Prihlášky majú pretekári, ktorí sa chcú zúčastniť tréningov na Jahodnej, podať do 18. januára, ostatní súťažiaci a snoubordisti do 30. januára. Obrovský slalom detí začína už o 7.45 hod., snoubording o 9.25 hod. a preteky v obrovskom slalome dospelých o 10.30 hod. O 9. hodine bude na Jahodnej slávnostné otvorenie podujatia.

Tréningy

Aj v tomto roku pripravujú organizátori tréningy pre prihlásených účastníkov v obrovskom slalome. Konať sa budú vždy vo štvrtok, a to v dňoch 19. januára, 26. januára a 2. februára 2017 od 18.00 do 20.00 hod. Výnimkou bude tréning dňa 2. 2., ktorý sa začne už o 17. hodine. Od 17.00 do 18.00 hod. bude totiž svah na Jahodnej vyhradený pre tréning detí našich zamestnancov, aby si mohli vyskúšať jazdu medzi slalomovými bránkami. Počas tréningov odporúčame v záujme bezpečnosti používať lyžiarske prilby. Na tréningy je doprava na Jahodnú individuálna, v sobotu 4. 2. bude doprava pre pretekárov zabezpečená autobusmi s odchodom o 7.30 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...