Vyhľadávanie:

Zapojme sa do zbierky

Zapojme sa do zbierky

Do konca novembra máme príležitosť podporiť dobrovoľnú finančnú zbierku, ktorú v tomto roku iniciovalo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice s cieľom pomôcť Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach pri zakúpení potrebnej prístrojovej techniky. Tú, s ktorou doteraz lekári a celý zdravotnícky personál pracuje, majú zatiaľ v prenájme. Tento fakt spôsobuje problém najmä vtedy, ak niektorý z prístrojov vypovie službu a treba čakať, kým sa u prenajímateľa realizuje celý proces spojený s jeho opravou. A ten nebýva krátky...

Ako sme už informovali, prispieť na zakúpenie anesteziologického prístroja a prenosného ultrazvuku, ktoré pomôžu pri náročných operáciách a diagnostike pacientom Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach s pôsobnosťou pre Košický a Prešovský kraj, môže každý z nás, zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Svoje rozhodnutie podporiť zbierku 50, 100 korunami, prípadne inou sumou, potvrdí každý podpisom na osobitnom formulári, ktorý je k dispozícii na všetkých pracoviskách. Dobrovoľný príspevok bude každému zrazený zo mzdy za mesiac november.

Rovnakou sumou, akou bude výťažok z dobrovoľnej zbierky zamestnancov, prispejú na zakúpenie prístrojov pre Detskú fakultnú nemocnicu v Košiciach aj spoločnosť U. S. Steel Košice a Nadácia U. S. Steel Košice, takže sa štedrosť košických hutníkov strojnásobí. Spoločný dar bude predstaviteľom Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach odovzdaný na slávnostnom vianočnom koncerte, ktorý sa uskutoční 8. decembra 2006 v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...