Vyhľadávanie:

Zasadala komisia mladých odborárov OZ KOVO

Zasadala komisia mladých odborárov OZ KOVO

V dňoch 30. - 31. 5. 2016 sa v Liptovskom Jáne uskutočnilo pravidelné zasadnutie komisie Rady OZ KOVO pre prácu s mládežou. Hlavnou  úlohou stretnutia bola analýza stratégie na rok 2016 a príprava celoslovenského stretnutia mladých odborárov, ktoré sa uskutoční v mesiaci júl. Podobné stretnutia organizujeme minimálne raz  ročne a zúčastňuje sa na nich množstvo mladých a kreatívnych ľudí, ktorí svojimi myšlienkami a nápadmi poukazujú na pracovnoprávnu problematiku nielen nášho, ale aj európskeho pracovného trhu.

Komisia okrem prípravy programu júlového stretnutia spracovala aj niekoľko návrhov na zefektívnenie  činnosti, ale aj možnosti rozširovania členskej základne odborov, najmä o mladých členov.  Spoločne sme sa zhodli, že je potrebné, priam až nevyhnutné, prezentovať činnosť odborov a šíriť osvetu hlavne medzi žiakmi na stredných odborných školách. Pevne veríme, že bude čoraz viac tých mladých, ktorým záleží na perspektívnejšej  budúcnosti a adekvátnych pracovných podmienkach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...