Vyhľadávanie:

Zaujala ich čistota v prevádzkach

Zaujala ich čistota v prevádzkach

Začiatkom tohto týždňa sme privítali netradičnú návštevu. V pondelok 23. apríla zavítala do U. S. Steel Košice skupina amerických seniorov z Washingtonu D.C., ktorá v rámci svojho európskeho turné odohrala na Slovensku tri priateľské hokejové zápasy. Okrem športu si našli čas aj na prehliadku našej huty. Bývalí hokejisti univerzitných tímov si prezreli proces výroby v Teplej valcovni a nakrátko sa zastavili aj pri pozinkovacej linke č. 3. Pre všetkých to bol neopakovateľný zážitok.

"So záujmom sme sledovali využitie najmodernejších technológií pri výrobe ocele. Veľmi na mňa však zapôsobila čistota podniku. V minulosti som mal možnosť navštíviť brazílsku oceliareň a poviem vám, nielen podnik, ale aj celé mesto bolo zahalené do čierneho prachu. Tu je to omnoho čistejšie," ocenil našu snahu v environmentálnej oblasti na záver návštevy člen hokejového tímu Charlton Ames.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...