Vyhľadávanie:

Záujem o služby aj z radov externistov

Záujem o služby aj z radov externistov

Infocentrum ľudských zdrojov vám poradí, poskytne informácie

Potrebujete poradiť, získať informácie z najrozličnejších oblastí riadenia ľudských zdrojov? Je to jednoduché. Stačí zavolať pre mnohých železiarov na už známe telefónne číslo 673 4905 alebo napísať svoju otázku na e-mailovú adresu InfoLudskeZdroje@sk.uss.com. Odpoveď dostanete buď okamžite alebo najneskôr do 24 hodín.

Kontrolórka z oddelenia Technická diagnostika Natália Pilipčincová využila služby Infocentra ľudských zdrojov už niekoľkokrát. Chcela sa dozvedieť čo-to zo sociálnej či mzdovej oblasti, zistiť informácie týkajúce sa dopravy. "Vždy som dostala odpoveď, ktorú som hľadala," konštatuje. "Oceňujem profesionalitu poskytovaných služieb a som rada, že boli zriadené. Odporúčam všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice, ktorí to potrebujú, aby ich využili."

Infocentrum ĽZ, ktoré poskytuje zamestnancom spoločnosti odpovede na najrôznejšie otázky týkajúce sa problematiky ľudských zdrojov, funguje už vyše roka. Na jeho služby, ako konštatuje vedúci odboru Servis ľudských zdrojov Michal Chachaľák, si už mnohí zamestnanci zvykli. Mesačne sa s prosbou o pomoc a informácie na Infocentrum obracajú desiatky hutníkov, no pridávajú sa aj externisti. O čo sa najčastejšie zaujímajú? Napríklad ako postupovať v prípade záujmu o brigádu v spoločnosti a po jej ukončení o zamestnanie, ľudia chcú tiež konkrétne rady ohľadom čerpania pracovného voľna s náhradou mzdy, čerpania dovoleniek podľa nového usmernenia, vnútorného a externého trhu práce, študijného voľna, čerpania príspevkov zo Sociálneho fondu, služobných ciest a odpočinku a iných záležitostí.

Odpovede na najčastejšie kladené otázky môžu zamestnanci nájsť aj na intranetovej stránke ľudských zdrojov v časti Časté otázky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...