Vyhľadávanie:

Zbierka na charitu

Zbierka na charitu

Vaša štedrosť a solidarita nemusia končiť na Vianoce

Obdobie najkrajších sviatkov v roku je už za nami. Spoločnosť U. S. Steel Košice aj vďaka vám, svojim zamestnancom, v tomto období pomohla mnohým, ktorí sú na pomoc odkázaní. Nemali by sme však zabúdať na to, že deti z detských domovov, ľudia zdravotne postihnutí, či tí zo sociálne slabších skupín, potrebujú našu pomoc počas celého roka. Preto sa spoločnosť U. S. Steel Košice rozhodla zorganizovať zbierku na charitatívne účely medzi zamestnancami spoločnosti s názvom Vaša štedrosť a solidarita nemusia končiť na Vianoce. Možno práve nohavice, z ktorých váš syn už vyrástol, bábika vašej dcéry, či televízor, ktorý ste už dávno nepozerali, urobia radosť deťom, ktoré nepoznajú teplo domova. Deka, ktorú máte dlho odloženú v skrini a nepotrebujete ju, niekoho ešte určite zahreje. Sveter, ktorý už nenosíte, môže iným pomôcť prekonať chladné noci. Náučná knižka, či hračka rozvíjajúca fantáziu, z ktorých už vaše dieťa vyrástlo, nájdu nový zmysel a uľahčia prácu pracovníkom domovov sociálnych služieb.

Spôsobov, ako pomôcť, je veľa. Ponúkame všetkým možnosť prejaviť spolupatričnosť a solidaritu spoluobčanom a zároveň nájsť novú hodnotu vašim veciam.

V týždni od 1. do 5. marca 2004 v čase od 8.00 do 15.30 hod. budeme v budove Vonkajších vzťahov od všetkých, ktorí sa rozhodnú pomôcť, prijímať nepoškodené hračky, športové potreby, čisté ošatenie pre deti aj dospelých a funkčnú techniku.

Najvýznamnejší prispievatelia do zbierky sa budú môcť osobne zúčastniť na jej odovzdávaní. Informácie o rozdelení a odovzdaní výťažku vybraným organizáciám budú po ukončení zbierky uverejnené v týždenníku Oceľ východu a v elektronickej podobe na intranetovej stránke spoločnosti. Ďalšie informácie poskytne útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, tel.: 673-4250, 673-3558.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...