Vyhľadávanie:

Železiari na maratón bez štartovného

Železiari na maratón bez štartovného

Termín tohtoročného 85. ročníka Medzinárodného maratónu mieru sa blíži. Uskutoční sa v nedeľu 5. októbra. Okrem klasického maratónu na 42 195 m trati sa zároveň uskutočnia preteky polmaratóncov, korčuliarov, handbikerov, vozičkárov a pre rodiny s deťmi aj minimaratón na 4,2 km trati. Podobne ako vlani, aj v tomto roku vychádza organizátor MMM, Maratónsky klub Košice, v ústrety zamestnancom generálneho partnera podujatia U. S. Steel Košice.

Prvých dvesto prihlásených železiarov na niektoré z piatich uvedených pretekov nemusí platiť pri registrácii štartovné. Záujemcovia však musia na internetovej stránke, ak sa chcú prihlásiť elektronicky, v kolónke "poznámka" uviesť skratku USSK a svoje identifikačné číslo zamestnanca. Platí to aj pre tých, ktorí sa prihlásia na preteky písomnou formou prostredníctvom prihlášky v kancelárii Maratónskeho klubu. Doteraz sa z našej firmy prihlásilo 150 pretekárov a ich rodinných príslušníkov. Voľných miest je teda 50, takže využite ešte možnosť a prihláste sa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...