Vyhľadávanie:

Železiari v maratónkach

Železiari v maratónkach

Aj v priebehu uplynulého mesiaca štartovali členovia nášho Bežeckého klubu Steel Košice na rôznych podujatiach. Vo Veľkom Šariši nás na Pivovarsko-hradnej 7-tisícovke reprezentoval Róbert Mako, ktorý v kategórii nad 35 rokov obsadil 4. miesto časom 35:34 min. Na XII. ročníku Žiarskeho polmaratónu, ktorý bol zároveň majstrovstvami Slovenska v polmaratóne veteránov síce štartovali členovia nášho BK Steel Košice manželia Alžbeta a Tibor Tiszoví, ale v drese svojho sponzora Tube City Košice. Obaja boli úspešní, keď sa domov vrátili so ziskom jednej zlatej a dvoch bronzových medailí.

Dve z nich vybojovala Alžbeta Tiszová, ktorá v hlavnej kategórii žien bez rozdielu veku skončila na 3. mieste časom 1:33,28 h., ale v kategórii žien od 45 do 49 rokov zvíťazila. Tibor Tisza obsadil rovnako 3. miesto v kategórii mužov od 45 do 49 rokov, keď mu v cieli namerali čas 1:19,35 h. K nášmu bežeckému klubu sa však hrdo hlásili ďalší vytrvalci na 30. ročníku Kysuckého maratónu v Čadci. Tam bol z našich najlepší v drese OŠK Blažice bežiaci Pavol Obraz, ktorý skončil v celkovom poradí časom 2:42:33 h. na 9. mieste, ale v kategórii mužov nad 50 rokov vyhral. Na 61. mieste sa časom 3:38:51 h. umiestnil Andrej Alezár, ktorý bol v kategórii nad 50 rokov osemnásty. Výborne si v kategórii žien počínala Erika Bílla. Medzi ženami zvíťazila časom 3:15: 36 h. a v celkovom poradí obsadila zo 109 štartujúcich maratóncov 37. miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...