Vyhľadávanie:

Ženy vo finále, muži v semifinále

Ženy vo finále, muži v semifinále

Reč je o košickom basketbale. Dva extraligové celky, ktoré v tejto sezóne okrem iných finančne podporila aj spoločnosť U. S. Steel Košice, sú ženy K Cero I.C.P. Košice a muži Slávie TU Košice. Obidva tímy uvidíme bojovať v záverečných stretnutiach na palubovke Infiniti arény (bývalá stará športová hala).

Ženy sa prebojovali už do finále, kde budú v zápasoch proti Ružomberku obhajovať dvojnásobný titul. Hrá sa na tri víťazstvá a finálová séria týchto dvoch klubov sa začína už dnes pod košmi v Ružomberku. Druhé stretnutie odohrajú Košičanky v sobotu 22. apríla o 17.30 h. v Košiciach a ďalšie zápasy sa potom hrajú 26. apríla v Ružomberku, prípadne 28. apríla v Košiciach a

3. mája v Ružomberku. Muži z Technickej univerzity už teraz dosiahli zatiaľ svoj doterajší najhodnotnejší úspech, keď sa prebojovali medzi kvarteto najlepších. V semifinálovej dvojici sa stretnú s víťazom základnej časti extraligy Handlovou, s ktorou začínajú v sobotu 22. apríla na palubovke súpera. Doma sa predstavia v stredu 26. apríla a keďže aj tento semifinálový súboj sa hrá na tri víťazstvá, termíny ďalších stretnutí sú 29. apríla v Handlovej, prípadne 3. mája v Košiciach a 6. mája v Handlovej. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Lučenec - Spišská Nová Ves.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...