Vyhľadávanie:

Zimné prechody turistov

Zimné prechody turistov

Aktivity turistov pokračujú aj v prvom mesiaci nového roka ďalšími turistickými podujatiami. Pre milovníkov prírody turistov - lyžiarov, ako aj pre peších turistov z U. S. Steel Košice, organizuje náš turistický "barón" Jozef Mitaľ autobusové zájazdy na zimné prechody. Túto sobotu 8. januára 2005 je na programe 27. ročník zimného prechodu hraničným hrebeňom z obce Obručné po trase Obručné-sedlo - Kráľová studňa - Javor - Kurovské sedlo - Kurov v dĺžke 26 km. Tento prechod pripravuje Klub slovenských turistov z Bardejova, kde bude pred športovou halou zraz všetkých účastníkov o tento zimný prechod. O 7.30 h. sa potom všetci presunú do miesta štartu na trasu v Obručnom.

Turisti z Košíc a okolia majú zraz naplánovaný v sobotu ráno na druhom parkovisku Námestia osloboditeľov (oproti Všeobecnej zdravotnej poisťovni) s odchodom autobusom do Bardejova o 6.00 hodine. Záujemcovia z radov železiarov a ich rodinných príslušníkov sa môžu prihlásiť u Jozefa Mitaľa do 6. 1. 2005 do 20.00 h. na tel.: 673 - 8034 alebo na mobil 0904 318 414. Podobne aj o týždeň neskôr, v sobotu 15. januára 2005 sa môžu naši rekreační turisti tešiť na ďalšiu akciu, ktorou je prejazd Spišskou Magurou a Pieninami. Aj na toto podujatie pripravujeme autobus z Košíc a záujemcovia sa už teraz môžu hlásiť u J. Mitaľa na uvedených telefónnych číslach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...