Vyhľadávanie:

Zimné športové hry odštartujú hokejisti

Zimné športové hry odštartujú hokejisti

Firemné športové hry sú medzi našimi zamestnancami obľúbené. Svojich priaznivcov majú letné i zimné súťaže. Aké aktivity ich čakajú v roku 2015, priblížil organizátor športových podujatí Ján Margita.

"Už v najbližších dňoch vydáme pre všetkých záujemcov o športovanie športový kalendár, ktorý uverejníme aj na intranete. Rekreační športovci sa v ňom dozvedia termíny plánovaných športových súťaží a turnajov. Kalendár bude obsahovať podrobný zoznam športov v kategóriách jednotlivcov i družstiev. Opäť pripravujeme dlhodobý hokejový turnaj o majstra USSK, zimné športové hry, v lete firemný futbalový šampionát a budúcoročné športové aktivity ukončíme letnými športovými hrami."

Približne v ktorých termínoch sa spomínané podujatia uskutočnia?

"Zimné športové hry sa uskutočnia v januári a vo februári. Odštartujú ich hokejisti pravdepodobne 15. januára 2015 prvým zápasom turnaja v skupinách. Čakáme na to, aby tento termín, ako aj ďalšie hracie dni, odsúhlasila Steel aréna. Do turnaja sa prihlásilo dvanásť tímov a po skúsenostiach z uplynulých rokov sa bude hrať už podľa nových pravidiel. Lyžiari - bežkári majú naplánované preteky na Kojšovskej holi na sobotu 17. januára 2015. Súťaže v kategóriách mužov i žien sa uskutočnia podľa snehových podmienok, treba teda rátať s tým, že termín pretekov môže byť posunutý. Týka sa to aj súťaže v obrovskom slalome detí i dospelých a Detského zimného karnevalu, ktoré by sa mali konať na Jahodnej v sobotu 14. februára 2015.
V mesiacoch máj - jún rozohráme na štadióne TU Košice na Watsonovej ulici futbalový šampionát o majstra USSK. Presný termín ešte nemajú Letné športové hry zamestnancov USSK, plánujeme ale, že by sa mali konať počas prvého alebo druhého septembrového víkendu. Závisí to od toho, kedy sa budú konať oslavy Dňa baníkov, geológov, hutníkov a naftárov v Banskej Štiavnici, na ktorých sa zúčastňuje veľká časť vedenia spoločnosti."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...