Vyhľadávanie:

Zlatý puk 2009

Zlatý puk 2009

V Košiciach vyhlásia výsledky ankety o najlepšieho slovenského hokejistu

Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci so Slovenským olympijským výborom pripravili predolympijskú prípravu slovenskej hokejovej reprezentácie pod názvom Olympijské hokejové leto 2009. Prípravný kemp budú mať naši olympionici v Poprade a vo Vysokých Tatrách od 4. do 8. augusta. Na tomto zraze sa zúčastní širší výber slovenských reprezentantov, s ktorými reprezentačný tréner Ján Filc bude rátať na ZOH 2010 do Vancouveru.

Okrem najlepších hráčov z NHL by v Tatrách nemali chýbať ani hokejisti z ruskej KHL, či švajčiarskej a švédskej najvyššej hokejovej súťaže. Okrem tréningov na ľade majú naši reprezentanti v pláne vysokohorské túry v tatranskej prírode a hráči si tiež vyskúšajú svoje golfové a tenisové zručnosti a zajazdia si na bicykloch.

V piatok 7. augusta sa všetci hokejoví olympionici a predstavitelia hokejového zväzu a olympijského výboru premiestnia do Košíc, kde sa v Steel Aréne bude konať zaujímavý program. Najprv to bude exhibičný hokejový zápas úradujúceho majstra Slovenska HC Košice proti Olympijskému výberu. Potom sa uskutoční slávnostné vyhlásenie ankety Zlatý puk 2009 a uvedenie ďalšej slovenskej hokejovej osobnosti do Siene slávy slovenského hokeja. Košickí fanúšikovia, ale aj ďalší priaznivci hokeja z celého východoslovenského regiónu, sa teda majú na čo tešiť. Po tejto slávnosti sa v nadväznosti na Olympijské hokejové leto presunú hokejisti Olympijského výberu späť do Tatier, kde sa v sobotu 8. augusta zúčastnia na charitatívnom golfovom turnaji.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...