Vyhľadávanie:

Zlatý zvon pre Refrako

Zlatý zvon pre Refrako

Refrako

S trofejou sa vrátili obchodníci spoločnosti Refrako s.r.o., zaoberajúcej sa produkciou žiaruvzdorných materiálov pre hutníctvo, z dvanásteho ročníka medzinárodného veľtrhu metalurgie METAL 2005, ktorý sa uskutočnil 9. až 14. mája tohto roku v Prahe.

"Na veľtrhu Metal 2005, ktorý bol súčasťou ďalších štyroch výstav - Mach, Finet, Drive a Interplast, sa zúčastnilo 87 vystavovateľov. Spoločnosť Refrako mala na ňom svoj vlastný stánok. Okrem našej prezentácie sme sa prihlásili aj do súťaže o najprogresívnejší výrobok - Zlatý zvon," informoval nás vedúci oddelenia predaj spoločnosti Refrako s r.o. Vladimír Béreš.

"Odborníkom sme predstavili naše výrobky, prezentovali ich kvalitu, deklarovali výdržnosti výmuroviek kyslíkových konvertorov a liacich panví. Na základe rozhodnutia odbornej komisie sme získali prvú cenu - Zlatý zvon, a to za materiály na výmurovku hutníckych zariadení."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...