Vyhľadávanie:

Zlepšil svoj osobák

Zlepšil svoj osobák

Z pretekárov klubu vojakov v zálohe z U. S. Steel Košice sa sezóna začala pre strelca zo vzduchovej pištole Karola Hrušku úspešne. Najmä na pretekoch v hale Cassosport v Košiciach a v prešovskej hale potvrdil vlaňajšiu stabilnú formu. V silnej konkurencii slovenských reprezentantov, za účasti Némethyho, Faba, Koppa, Marka a ďalších strelcov, sa K. Hruška nestratil.

Na pretekoch v Košiciach sa v prvý deň súťaže priblížil výkonom 515 bodov na 60 rán k svojmu osobnému rekordu, ktorý mal hodnotu 516 bodov. Keď na druhý deň nastrieľal 511 b., súčtom 1026 b. skončil v súťaži na tretej priečke. Na pretekoch v Prešove o Cenu primátora mesta výkonom 526 b. zlepšil svoj osobný rekord o 10 bodov, a že to nebola náhoda, svoj skvelý výkon zopakoval aj na druhý deň, dosiahnutím 524 bodov. V súčte mal na svojom konte 1050 b., a, tak isto ako v Košiciach, obsadil 3. miesto. Jeho cieľom je získavať body na hranici 540 bodov, a zaradiť sa do širšej elity slovenských strelcov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...