Vyhľadávanie:

Zlomená lyža 2010

Zlomená lyža 2010

V rekreačnom stredisku Ľubovnianske kúpele sa v dňoch 12. - 14. februára 2010 stretlo vyše 280 energetikov a ich rodinných príslušníkov. Víkendový pobyt, spojený s 34. ročníkom bežeckých lyžiarskych pretekov pod názvom Zlomená lyža, pre nich zorganizovali členovia Výboru ZO OZ KOVO Energetika v spolupráci s hospodárskym vedením divízneho závodu. Pretože toto rekreačné zariadenie poskytuje veľa možností na relax, oddych a športovanie, energetici mohli tri dni využívať hotelový bazén, saunu, vírivku, fitnes telocvičňu, ale aj blízky lyžiarsky svah.

V sobotu sa po pretekoch detí na sánkach rozpútal na bežeckom okruhu tuhý boj dospelých, ktorí súťažili v bežeckej stope v rôznych vekových kategóriách. Ale nebol to len klasický beh. Spestrením bola streľba zo vzduchovky a hod granátom na cieľ. Kým vyznávači lyžiarskeho športu a branných pretekov súťažili v prírode, ďalší si v hotelovej herni za zelenými stolmi vyskúšali svoje umenie v stolnotenisovom turnaji. Medaily, poháre a cenné trofeje sa rozdávali večer, ktorý patril nielen víťazom a najlepším pretekárom, ale všetkým rekreantom. Najmladší súťažiaci si od organizátorov za snahu a dosiahnuté výkony okrem cien prevzali aj plyšové hračky, bábiky, autíčka i sladkosti. Prvenstvo medzi seniormi si vybojoval a cennú trofej Zlomenú lyžu získal Zoltán Pataky, ktorému k víťazstvu blahoželal riaditeľ DZ Energetika Pavel Ország.

Po slávnostnom ceremoniáli vyhodnotenia súťaží sa všetci príjemne dlho zabávali na skvelej diskotéke. I napriek tomu, že tanec mnohých unavil, v nedeľu predpoludním bolo viacerých vidieť na lyžiarskom svahu i v bazéne. Účastníci neskrývali radosť i spokojnosť s vydareným víkendom a vyjadrili sa, že o rok sa na takejto akcii opäť stretnú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...