Vyhľadávanie:

Zlomená lyža energetikov zmenila víťaza

Zlomená lyža energetikov zmenila víťaza

Za veľmi skromných snehových podmienok v lyžiarskom stredisku Drienica zorganizoval Výbor ZO OZ METALURG DZ Energetika v spolupráci s vedením tohto divízneho závodu a s dcérskymi spoločnosťami USSK Energoservis a Elektroservis VN a VVN počas uplynulého víkendu už 32. ročník súťaže Zlomená lyža. Prechodným domovom sa pre 250 účastníkov, medzi nimi aj 70 detí našich zamestnancov, už po tretíkrát stal horský hotel Javorná. Na svahu súťažili medzi slalomovými bránkami deti, ženy i muži v rôznych vekových kategóriách.

Najväčšia pozornosť sa sústredila na preteky mužov, ktorí bojovali na najdlhšej i najnáročnejšej trati. Cenná trofej Zlomená lyža napokon putovala do vitríny Štefana Baču z prevádzky Energie za jeho premiérové víťazstvo v silnej konkurencii. Na vydarenom podujatí, ktoré sa každoročne teší veľkému záujmu, dominovali humor a dobrá nálada, no najviac potešili ceny za umiestnenia v súťaži. Kto raz okúsi skvelú atmosféru pretekov, na príjemne strávený víkend vždy rád spomína. Spomenul si na nás aj bývalý GM pre podporu výroby Vladimír Jacko, ktorý je v súčasnosti pracovne v USA a na diaľku pozdravil účastníkov podujatia a zablahoželal víťazom.

Organizátori už teraz zbierajú postrehy, námety a návrhy, ako a čo zlepšiť, aby aj budúcoročná Zlomená lyža bola na dobrej spoločenskej i športovej úrovni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...