Vyhľadávanie:

Zmeny v Košickej aréne i v HC Košice

Zmeny v Košickej aréne i v HC Košice

Po odchode viceprezidentky občianskeho združenia Košická aréna a členky Správnej rady HC Košice Eleny Petráškovej do Spojených štátov, došlo na dvoch postoch k zmenám. Novou viceprezidentkou občianskeho združenia sa stala Oľga Černá a novým členom Správnej rady a I. viceprezidentom občianskeho združenia HC Košice sa stal Miroslav Kiraľvarga.

Na otázku s akými predsavzatiami prevzala funkciu I. viceprezidentky občianskeho združenia Košická aréna O. Černá odpovedala: "Funkciu som prijala predovšetkým s pocitom veľkej zodpovednosti voči Košickej aréne, svojmu zamestnávateľovi a v konečnom dôsledku i voči občanom nášho mesta. Vysoko oceňujem prejavenú dôveru a verím, že svoje profesionálne skúsenosti dokážem plne zúročiť i v tejto novej pozícii. Momentálne preberám pracovnú agendu a oboznamujem sa s úlohami do budúcna. Budem pokračovať v začatom trende a naďalej ho rozvíjať. To znamená vyviniem maximálne úsilie na dostavbu tréningovej haly, parkovacieho domu i rekonštrukciu Club hotela do takej podoby, aby bol skutočným klubovým hotelom so všetkým, čo k tomu patrí."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...