Vyhľadávanie:

Zostalo len pri želaní

Zostalo len pri želaní

Zo semifinálovej série hokejistov HC Košice so Zvolenom

Hokej
Smutní zostali hokejisti HC Košice po vzájomnom piatom semifinálovom zápase so Zvolenom, v ktorom prehrali 2:4. Pre Košičanov sa extraligová sezóna 2004/2005 už skončila.

Želanie východniarov, vrátiť sa po pondelňajšom piatom semifinálovom stretnutí so Zvolenom ešte raz do Košíc a odohrať na domácom ľade šiesty zápas tejto série, sa nesplnilo.

Košičania totiž v spomínanom piatom stretnutí prehrali vo Zvolene 2:4 a extraligový ročník 2004/2005 sa pre nich definitívne skončil. O tom, že do finále sa prebojovali hokejisti HKM Zvolen sa rozhodlo vlastne už po treťom vzájomnom stretnutí na "zelený" štvrtok, kedy Zvolenčania vyhrali v Košiciach 3:2 a na zápasy viedli v sérii už 3:O.

Mali teda prvý mečbal, ktorý sa hráčom z HC Košice podarilo v piatok 25. marca odvrátiť po víťazstve 4:2. Lenže pondelňajší piaty duel vo Zvolene odštartovali lepšie domáci, ktorí najmä v druhej tretine zlomili odpor súpera, viedli už 4:0 a o všetkom bolo rozhodnuté. Zverenci trénerov Dušana Gregora a Miroslava Marcinka na svojho súpera nestačili, hoci sa veľmi snažili, ale v koncovke sa dokázali presadiť až v závere, čo bolo neskoro.

Košičania teda ukončili túto sezónu podobne ako vlani a v konečnej tabuľke obsadili štvrtú priečku. Aj vlani sa prebojovali až do semifinále, kde im postup do finále zahatal neskorší majster Dukla Trenčín.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...